Hollywood er de lange flotte kjolers hjemsted

I dag skal det handle om mit næste køb, nemlig de lange kjoler. I dag handler meget af de unge TV om at være mest muligt sexet og luderagtig. Kan man sælge sig selv og sin krop for berømthed, så står både piger og drenge i kø for at prostituere sig.

Den trend er jeg ikke med på. Hellere gå mod strømmen og klæde sig stilet og elegant. Ved ikke at køre den “slutty” stil, får andre mennesker også mere respekt for een = win-win.

Men som mine venner ved er jeg jo ikke lige den med flest penge, studierne tager hårdt på økonomien, men jeg har alligevel fundet denne billige lange kjole http://kvinder.uhk.dk/produkter/billige-lange-kjoler/, jeg taler om nummer 2, som er den sorte med den dybe ryg.

Jeg vil meget hellere lade mig inspirere af Paris Fashion Week, end af luderTV som paradise hotel, hvor bunkepul i bedste sendetid, er på mode.

Jeg håber egentlig at 60´erne og 70´erne kommer mere på mode igen. En kvinde som Marilyn Monroe var sindssygt classy, selvom hun stadig kørte en sexet stil.Og jeg håber virkelig den form for stilethed kommer på mode igen, så en kvinde bedømmes på hendes lækre stil og udstråling, frem nedringet tøj og evnen til at knalde flest mænd på kortest tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *