Jeg elsker egetræsmøbler

Ja, jeg ved det. Det er en meget klar titel, men jeg kan lige så godt sige det, før du læser resten af artiklen, da jeg ikke ønsker at overbevise dig om, at købe egetræsmøbler, hvis du ikke har lyst til det.

Jeg elsker egetræsmøbler, fordi de er så ekstremt pæne at se på, så mine øjne nærmest løber i vand, hver evigt eneste gang jeg ser på dem, som intet andet kan gøre det.

Derudover holder egetræsmøbler bare bedre end noget, som helst andet og kan stort set ikke gå i stykker, lige meget, hvor meget du skulle finde på at kyle rundt med det i en eller anden vanvittig sexleg. (hvis man, modsat mig, er til den slags ting og sager)

Jeg elsker også faktummet, at man for det meste rent faktisk ender ud med at spare penge på møblerne, da de holder så vanvittigt godt og simpelthen næsten er umulige at slå i stykker. Stillede du en af Obelix’ bautasten ved siden af et egetræsbord, ville de nok gå i stykker ved sådan ca. de samme mængder pres.

-Måske er det lidt af en overdrivelse, men som man siger fremmer overdrivelse forståelsen og det kneb har jeg skam tænkt mig at benytte mig af, da det har vidst sig at være meget nyttigt til tider!

Nu tænker du sikkert ”der må, der være minusser ved egetræsmøbler?”, men nej, jeg kan faktisk ikke komme på særligt mange ulemper ved egetræsborde, da alle ulemperne alligevel har en fordel på en eller anden måde. Fx er den høje pris, helt klart det værd, da du tjener det hjem igen i længden, i forhold til at købe billige borde, der hurtigt går i stykker. Og mht. den høje vægt af møblet, har det fordelen, at du sjældent vil se et af dine egetræsmøbler vælte, medmindre i har meget kraftige jordskælv, der hvor du kommer fra.

Men omkring prisen så har jeg fundet et sted der selv importerer og sælger egetræsmøbler nemlig http://www.kvalitetsmoebler.dk/, specielt deres spisebordssæt er jeg helt vild med. Så snart jeg har sparet sammen til et skal jeg nok tage et billede og poste her på bloggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *