Anmeldelse – En dametaske til hverdagsbrug

Har du også alt tænkeligt med til en hver situation? Så er denne shopper taske i skind fra Bel Sac lige noget for dig. Remmen kan tages af og udskiftes med den ekstra rem der medfølger. Derfor kan tasken bruges både som skuldertaske og crossover.

Remmen er regulerbar så du selv kan bestemme længden. Tasken er lavet til damer og i det skønneste læder og findes i flere smukke farver. I samme serie findes der også damepunge i skind i mange friske farver, mobiltasker og små clutch tasker i  moderigtige farver. Skuldertasken har en lynlås lomme på forsiden og den lukkes også med lynlås.

Belsac, der er et gammel dansk læderfirma med rødder i det vestjyske, gør sig meget umage for at deres dametasker er  indrettet bedst mulig for at opnå en høj funktionalitet. Selve tasken er inddelt i to store rum af en stor lynlåslomme, og der er et mindre lynlås rum i siden. Desuden er der rum til mobil, holder til kreditkort/visitkort og kuglepenne.

Der medfølger en nøglering, der kan sættes fast med trykknap, så nøglerne altid er lette at finde. Dametasken har et elegant lysegråt for, hvilket gøre tasken lettere at overskue. Denne rummelige taske kan også bruges som weekendtaske eller blot til en enkelt overnatning, eller hvad med en tur på stranden? Taskens størrelse er 39 cm x 30 cm og farven hedder rouge. Tasken kan bruges til alt slags tøj men hvis du sætter et rødt bælte, røde støvler eller sko eller andet accessories  til vil looket være perfekt.

Tasken er venligst udlånt af TrendyBAGS – alt i dametasker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *