Jeg skal have ny mobiiiiiiiiiil :-)

Hej alle sammen

Mit første rigtigt indlæg kommer til at handle om den næste mobil jeg vil have. En mobiltelefon er jo ligesom en kjole eller et tørklæde ikke bare en genstand, men også en måde at vise sin stil på.

Jeg kan med det samme sige det IKKE skal være iPhone. Den telefon er bare så mainstream at det er til at brække sig over. Jeg har set på markedet og fundet ud af det skal være Samsung Galaxy S II, den er for feeeeeeed 🙂

Så skal der bare findes et godt mobilabonnement så jeg har masser af data, så der kan bruges FB til max 🙂

Via http://mobilabonnementpriser.dk/ har jeg fundet ud af at BiBob kører den totalt fede stil. Fri tale, Fri SMS og 44GB data, shit det er swag. Det bliver det fedeste mobilabonnement jeg nogensinde har haft, jeg skal bruge nettet SÅ meget fra mobilen 🙂

Ses og hygge-hejsa 😉

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *